Diskuse

Svaté právo

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Klobouk dolu, Ivano tolik sebereflexe bych od Tebe nikdy necekala R^

2 0
možnosti
Foto

Mrzí mě, že jsi neodjela.

Nicméně, Ivano, piš chvíli o krásných a vyrovnaných ženách, které svého manžela nakopaly do.... , když zjistily, že by s ním skončily v blázinci. Piš o nadšených učitelkách. O laskavých lékařích. O lásce. O hudbě. O dětech.

Piš třeba o mně ;-D.

A zavři diskusi, oni se diskutéři začnou nudit.

Krásný den všem.

1 2
možnosti
Foto

O tobě? Tak jo, řekni si téma;-D

0 0
možnosti
Foto

Informace pro mé milé diskutéry: Povídka je sice ze života, ale skutečně nikoho, koho byste mohli znát. Čímž chci naznačit, že vaše reakce v diskusi jsou sice pozoruhodné, ale celkem komické, a pokud vlastnosti popisované postavy připisujete někomu konkrétnímu, není to pro něj moc lichotivé, alespoň podle mého názoru. Jinak všem samozřejmě děkuji za stálou čtenářskou přízeň R^

0 5
možnosti
MS

Aneb jak si opět rejpnout za každou cenu Rv

9 0
možnosti
DT

Takže další nevyžádaný díl ságy "já proti manželce mého milence". :-/ Je to trapné, je to nízké a je to asociální. Opravdu nenajde admin blogu možnost, jak tomuhle podlému vyřizování účtů udělat konec?

9 0
možnosti
Foto

Ale jděte...Proč si to myslíte?

0 2
možnosti
Foto

docela by mě zajímalo co dianovou pudí k tomu, aby se dál zabývala ve své literární tvorbě formátem, který jí vyloženě nejde ;-( (ono teda mezi náma jí nejde co se týče literární tvorby prakticky nic). to do ní můžou hučet čtenáři, že se to nedá číst, to už jí díky jejím fikcím redakce odebrala status VIP blogera a vyzvala ji, aby nadále své špinavé prádlo neprala na veřejnosti a ona si prostě nedá pokoj.

 

a až sem vlítne andrle, aby se opět zastal své milované, tak rovnou odpovím - ano, vím to, protože to já jsem řešila s redakcí vaše chování na blogu. vaše sprosté pomluvy a lži už nešlo dál pardonovat a napsala jsem vám jasně, že to tak nenechám. ale jak je vidět, tak dianový je to málo. takže co dál? budeme pokračovat v krasojízdě, budeme provokovat a nebudeme brát ohled na nikoho, ani na děti? že vám ze sebe není zle. oběma Rv

prosím vás, lidi, vás by bavilo psát, kdybyste sklízeli v diskuzích to, co tady madam se svým nohsledem? Rv

14 0
možnosti
Foto

Proč tolik průhlednosti?

x

(Nebo je ten chlap úplně blbej, pokud žije leta letoucí s chronicky žárlivou ženou - nejspíš si ji takovou bral a ani si neumí dobře postavit heslo? Nebo je to celé takovou hloupý úlet?) Sázím na tu průhlednost. Doporučuji nákup pračky, nebo alespoň valchy.

9 1
možnosti
Foto

Hmm...a jak dlouho to v tom příběhu vydržel, než si ji vzal ... a než s ní měl děti ... a kolik let bylo těm dětem?:)

10 0
možnosti
Foto

J20a74n 67A33n92d73r64l14e

2. 9. 2014 22:38

vypadavas trosku z role, Karliku...:-/ ale to nic, jen se stylizuj, ty moralni autorito ;-D

0 8
možnosti

Jaká to škoda, že paní Vana už není ve VIP, je teď těžké najít její "fikci" v seznamu článků! Dneska je první školní den, zdalipak bude grammar nazi řádit? Přijde i prověrka slohovek, Věta Vedlejší? A přijde i kouzelník? Ne, ale přišel už Kašpar, jak koukám, průhledný jako....no nic. Svaté právo. Jsou lidi různí, článek je děsně jednostranný, černobílý, na tango jsou potřeba dva. Ve vašich příbězích "fiktivních" samozřejmě je vždycky manžel chudinka...koho mi to jen připomíná? Aha. Zdravím, Majore Pešinko.V

9 1
možnosti
DA

Pěkná fikce, paní Dianová. Ale aspoň jste mohla změnit křestní jméno hlavního "hrdiny", pana Andrleho. :-)

12 0
možnosti
JD

Pokud neexistuje u partnera respekt k osobním a soukromým věcem, pak nemá smysl s takovým partnerem vůbec být.

7 0
možnosti
  • Počet článků 629
  • Celková karma 32,48
  • Průměrná čtenost 2036x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš", ...a také Danajka.  Psát mi můžete na ohlasynablogdanajka@seznam.cz             Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy