Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Řekl bych, že budujeme Kocourkov. A nejsem si jist, zda je to o mnoho lépe než budovat socialismus. Naše Babišova vláda má určitě při svém rozhodování v místnosti papouška, který ta omezení vybírá. Podobně to dělají mistři tajných věd. Musí to tahat papoušek, protože výsledná rozhodnutí vlády nemají logiku. Nemají ani odborníky nebo výzkumem podložená rozhodnutí. Tak je to jasné. Papoušek!

A my obyčejní lidé pak nevíme, zda máme dodržovat nařízení vlády. Postkomunističtí papalášové se vládními nařízeními neřídí. Proč bychom se tedy jimi měli řídit my? Vždyť ani ministři ani policie tato nařízení nedodržují a velkým obloukem se vyhýbají nóbl restauraci, kde se stýká krajský policejní prezident Husák s poslancem Hniličkou, s kmotrem Bendou a dalšími kumpány.

Vláda se neustále chválí, jak podnikatelům pomáhá. Jenže tito podnikatelé díky státní pomoci krachují jeden za druhým. Hygienické podmínky provozů nikdo nezkoumá, zavřít plošně je jednodušší. Očkuje se zmatkovitě, testů je dosti, ale proč je dělat, když trasování prostě nestíháme. A nemocnice se stále plní, i když jsou již plné, i když chybí lékaři a chybí sestry.

Co s tím? Zalézt, nevystrkovat nos a čekat, čekat a čekat! Snad se konce dožijeme! Na stát se spoléhat nemůžeme. Musíme se spolehnout jen sami na sebe!

:-)

2 0
možnosti
Foto

To víte, prodavačka měla starst, abyste se jinak od těch ponožek nenakazila. Dětem to evidentně nehrozí. ;-D

Ale vážně: městem chodí neustále dost provokaterů ČOI, kteří nemají nic jiného na práci, než vyžadovat věci pokutou postižitelné. Asi si tím vylepšují plat, na údajný způsob kontrolorů MHD.

Takže se dotazu prodavačky nedivte.R^

Kotleta byla jistě chutná.V

0 0
možnosti

Mám jen obavu, aby ty pokuty nebyly jedinným státním příjmem! ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 629
  • Celková karma 32,55
  • Průměrná čtenost 2036x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš", ...a také Danajka.  Psát mi můžete na ohlasynablogdanajka@seznam.cz             Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy