Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^já pejskům vždycky vařila-granule měli jen tak na zobnutí ale moc nadšeně se na ně netvářili;-)

1 0
možnosti
Foto

U nás granule nikdy nefrčely. Někdy bych je byla ráda dávala holkám třeba na chatě, kde je daleko obchod, ale neklaplo to:-)

0 0
možnosti
MV

Já vařím. A taky sem tam syrový masíčko. A klouby z kuřátka. A zeleninu samozřejmě. A mixnu to s nějakou psí konzervou. A vajíčka! A kapku oliv oleje do zrcadla. Granule jsem Stelle jednou zkusil dát - nezabralo to, ani se nedivím. Kdyby jo, přišli bysme o společný vaření - a to teda ne!!!!

2 0
možnosti
Foto

Dávals někdy i kosti?

0 0
možnosti

Vsadím se, že doktorka Vám vnucovala granule, které tam prodávají, ne?

1 0
možnosti
Foto

Jistě je tam taky mají, provozují i prodejnu

0 0
možnosti
PK

Víte vždy když řeším něco s pejsanem otáži se více veterinářů a ejhle mám problém, protože ani na důležitý dotaz ohledně stravy se neshodnou. Ano zcela nejjednodušší řešení jsou granule,tam je vše a pejskové to mají i ve správném poměru. Tak i přesto ujištění jsem se dal na barf a klukovi to svědčí, ano občas dám z ruky jako pamlsek i granulku (ale lisovanou za studena). Příprava jídla je náročnější, ale zdraví především. Prostě se to musí vyzkoušet. No dnes existuje mnoho firem,které se tím živí a nabízejí i vepřové maso.

0 0
možnosti
Foto

Barf mi schválil pan doktor z téže kliniky, jen sloužil jindy:-), vaření jeho kolega. A jejich kolegyně to teď zavrhla vše. Připadám si jako vrah.

0 0
možnosti
JK

Máte pravdu, je to věda to krmení.R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 629
  • Celková karma 32,11
  • Průměrná čtenost 2036x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš", ...a také Danajka.  Psát mi můžete na ohlasynablogdanajka@seznam.cz             Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy