Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

I89v31a 70M31a50r93k94o79v40á

14. 9. 2017 17:10

Jak to tak pozoruju kolem, ony ty echtovní babičky (spíš prababičky) ještě jsou. Ale jsou i novodobé babičky. A i když koukaj na Prostřeno a Ordinaci... a mají mobily, fejsbuky a jezdí autem, tak přesto mají pro vnoučata čas, trpělivost a dávaj jim svý babičkovství a zkušenosti (když to jen trochu jde)... Krásné téma, díky R^:-)

2 0
možnosti
Foto

H67a96n98a 98V72l72k91o94v15á

14. 9. 2017 17:09

R^ Občas je potkávám na Vysočině, ale to už jsou spíše pra a praprababičky. Ty babičky jsou skutečně takové jak je popisuješ.

1 0
možnosti
JS

R^Jo, pro samé mládnutí nemají babičky čas být babičkami...

...nebudu mít zástěru ani jednu natáčku nad čelem a na hlavě šátek. Pravděpodobně budu mít do tenka seprané staré džíny, volnější triko námořnické, co schová špeky, hlavu bílou, ostříhanou na ježka a po kapsách bonbóny. Kdyby šly kolem maringotky děti ;-)

2 0
možnosti
Foto

R^Ale jsou, Ivi. Jak chodime s Mirkou, Shanou, Markem a Helcou do Slunecnice, tak tam je vidame.:-)

1 0
možnosti
Foto

Nám se ztratili nejen ty babičky, ale i zdravej selskej rozum. Ivanko R^

1 1
možnosti
Foto

to máš pravdu, PavleR^

0 0
možnosti
Foto

Nevím, jak by to vypadalo dnes na Starém Bělidle, jestli by tam stará moudrá babička měla wifinu, stále by ještě pekla chleba nebo pro něj skočila do nejbližšího supermarketu, rozdávala životní moudrost a vnoučata by ohrnovala nos: "Pche, to si můžem vygooglit",... atd. atd.

"Dávno, dávno již tomu, co jsem posledně se dívala do té milé mírné tváře, co jsem zulíbala to bledé líce, plné vrásků, nahlížela do modrého oka, v němž se jevilo tolik dobroty a lásky; dávno tomu, co mne posledně žehnaly staré její ruce! -

Není více dobré stařenky!" (B. N.)

R^VV

2 0
možnosti
PK

přijedte se podívat k nám do prdelovic nad labem a uvidíte jich spousta,malé a hubené, shrbené a i tlusté a veselé ....nic se nezměnilo stále jich je dosti a i se šátkem na hlavě....[>-]

1 0
možnosti
LI

:-)R^, moc pěkný. Škoda, že nejsem babička;-(...)))

1 0
možnosti
BK

Patřím mezi ty babičky, co zmizely. Ale to, že nosím trika a džíny neznamená, že nejsme tu pro naše vnoučata vždy když je to zapotřebí. Taky jim peču buchty. Každému vnoučeti ty, co má nejraději a na které mámy nemají čas.

A nezlobte se, nedovedu si představit, že si dám šátek. Ta hůlka mi díky věku hrozí ale snad to přežiju.

A naše vnoučata nás berou stejně tak, jak Vy ty svoje babičky. Změnila se jen forma.

P.S. Ty omluvenky taky dávám a léčím lipovým čajem s medem.:-)

7 0
možnosti
Foto

Takže super babička V:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 629
  • Celková karma 32,55
  • Průměrná čtenost 2036x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš", ...a také Danajka.  Psát mi můžete na ohlasynablogdanajka@seznam.cz             Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy