Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IL

I14v46a24n19a 40L45a35n88c56e

17. 10. 2023 12:15

Moc krásně napsánoVnučce bude příští týden čtrnáct, maluje se uplně minimálně. Podpatky nenosí, ona vyrostla a vůbec se z toho neraduje, chtěla by být menší, a tak se střídají s mámou o tenisky. Na nehty nikdy nešla, ani si je nelepila. Ona je spíš "divočák", na pouti na tu nejnebezpečnější atrakci. Raději bych ji viděla víc se "fintit" a lepit si nehty, než neustále vyhledávat nebezpečí.

1 0
možnosti
Foto

Jste, Ivano, jako zkušený námořní kapitán na plachetnici. Se směrem větru nic nenadělá a místo toho správně nastaví plachty a je to úžasná plavba. Tak mnoho štěstí

1 0
možnosti
Foto

Jen vždycky správně odhadnout, jak s těmi plachtami, Viléme , toho se trochu obávám

0 0
možnosti
Foto

S dívkami v tomto věku jsou starosti, s hochy zase jiné. To je úděl rodičů. Nic se ale nemá přehánět, doma, ani ve škole.

1 0
možnosti
Foto

Někdy je to boj, Mirko, ale většinou je to hezké

0 0
možnosti
ES
Foto

To znám, s dcerou to nebyl problém, ale kluk si kdysi v dávném pravěku, když to bylo tabu, propíchl špendlíkem ucho. Byl by z toho zánět, tak jsem mu to nechal odborně opravit. Bylo mu nějak okolo čtrnácti. Tedy rok 1986 nebo 7. Klidně přežijete i barvu, piercing i tetování.

Vašek

1 0
možnosti
Foto

A přijde barva na vlasy. A piersing. A nepotřebuje Nanda nějaké boty na podpatku? Všechny mi šlohla Týna, ale něco bych možná ještě vyškrábla...

1 0
možnosti
Foto

Ne! Barva NE!!! Piersing a tetování taky ne! A má větší nohu než ty.

0 0
možnosti
Foto

J17a59n 76P16r91a91ž98á96k

14. 10. 2023 21:30

Čemu takové vkusné nehty uškodí? Ničemu. A o tom to je. ivi, vzpomeň si na můj článek o čekání, přece bys ji nenutila s těmi nehty čekat, až jí bude... Kolik vlastně, patnáct, osmnáct nebo šedesát?

3 0
možnosti
Foto

Alespoň se nemusíš pídit, kde mají hezké nehty. Pořiď si je na chvilku také, reakce ze strany Nandy by mohla být zajímavá. Ale pozor, připrav se, že by nemusela, anebo naopak mohla,být lichotivá.

1 0
možnosti
Foto

Už jsem o tom vážně přemýšlela, Soni, třeba na příští třídní schůzku!

1 0
možnosti
Foto

Ivano, když moje čtrnáctiletá neteř nedavno spala u babičky a ráno zjistila, že si doma zapomněla šminky, dostala malém histerický záchvat. A přitom je to tak hezká holka.

3 0
možnosti
Foto

Tak víš, o čem je řeč

1 0
možnosti
Foto

Holčičky fintilky Hezké sny vám všem, děvčátka, přeju!

1 0
možnosti
Foto

I my Tobě, milý Horste

0 0
možnosti
  • Počet článků 629
  • Celková karma 32,42
  • Průměrná čtenost 2036x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš", ...a také Danajka.  Psát mi můžete na ohlasynablogdanajka@seznam.cz             Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy