Diskuse

Zklamání

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ivanko, já bych potřebovala vysvětlit ten konec. Netuším, proč se natáhla pro ten mobil. Nebo mám vyčkat pokračování a dozvím se to?

2 0
možnosti
Foto

Aby zavolala Policii? Nebo ho jím flákla přes hlavu? Uškrtila nabíječkou? Nebo...

0 0
možnosti
MB

Mám dotaz. Když píšete o mužích, je to většinou nějaký ma*or. Potkala jste v životě nějakého fajn chlapa? Nebo jsou tak nudní, že není o čem psát?

2 0
možnosti
Foto

Píšu i o hodných nebo jen mírně trhlých

0 0
možnosti
Foto

Určitě bude následovat pokračování

1 0
možnosti
Foto

musí to být něco šíleného

0 0
možnosti
Foto

Znal jsem takového. Sice nejel v gamblingu, ale lhal úplně stejně (dokonce i v detailech, kdy snad ani nemusel). Skončilo to tak, že já přišel o kolo, ségře téměř nesplácel alimenty a nakonec byl i chvíli v kriminálu. Jediná pomoc, kterou člověk těmto lidem může poskytnout, je přestat jim poskytovat pomoc. Čili přestat jim jejich patologie tolerovat a dát jasná ultimáta. Jinak škodí jim i sobě.

Pěkné, taková klasika ze života. :)

4 0
možnosti
MB

Předpokládám, že je to smyšlené, ale musím přiznat, že mě je jí líto jen trošku. Chápu, že být sama je těžké, ale je to máma, která má zodpovědnost za děti. Byla bych hodně opatrná, někoho si nastěhovat domů, obzvlášť, když je 2x rozvedený. Proč mu manželství nevyšla? Protože byl gambler? Ona všechno táhla z jedné výplaty a ještě živila jeho? To pak ale měla vlastně děti tři a na ty její děti zbývalo míň peněz. Když má problém, zaplatit dva nájmy, což chápu, tak musí přemýšlet, kde v září vezme na školu, na oblečení, z kterého děti vyrostly atd. A on nepřispěje na bydlení? Tak ať si jde do svého.

Kdysi, když jsem ještě žila u rodičů, byla vedle sousedka. Byla rozvedená a měla tři syny. Přistěhoval se k nám muž, dvakrát rozvedený, který se do ní zamiloval. Ideální manžel, nosil ji na rukách. Za asi tak dva roky zjistila, že se až tak nezamiloval do ní, ale do jejích synů. Předcházející partnerky byly taky osamělé ženy se syny. 2x podmínka a teď už si šel sednout.

1 0
možnosti
Foto

Ženy, které jsou samy, jsou často úplně slepé a schopné tak šílených kompromisů, že to hraničí s blbostí Ale to s těmi syny je ďábelské

2 0
možnosti
MB

Příběh považuji za smyšlený. Takto postupovat? To si mohou dovolit, pouze bohatí lidé. Platit SIPO- z5 na 15 Kč. Nevážit si svého volného času - Běhat s hotovostí do nesmyslných front ...

Existují dva druhy štěst! Volám vždy v trafice, na sázkaře. Baží po tom loterijním. Já sázím na jistotu. Na kuřivo a - odebírám krabičku Spart. Dluh nic neřeší, z mísy ujídá. Faktem je, umožňuje dočasný posuv čase a iluze. Snění. ..

S největší výherkyní jsem se střetl v práci. Lidsky i dojímavé. Žena si kupovala lásku muže,. Gemblerovy dluhy řešila půjčkou - pouhými 450.000 Kč. Vývoj očekávaný, muž zmizel,. dluhy setrvaly. Totálně vyvrácený život. I poznání, že nemá smysl pracovat. Kluci od exekutorů nejsou citliví - Všechno ji přece seberou . (Příběh pravdivý) ...

Bafat je blbost, souhlas. Taky forma podobného šidítka. No pořád jakási jistota. "A proto kouřím, na vzdory větrům a bouřím" (Kytice Semafor) ..

2 0
možnosti
MB

Kamarádka má exekuci, protože byla půlroku doma. "Milan slíbil, že to zaplatí." přišla upomínka "Milan slíbil, že to zaplatí." atd. Jenže Milan je pryč a exekuce její

3 0
možnosti
IL
ES

Fikce, nebo fakt?

1 0
možnosti
  • Počet článků 629
  • Celková karma 32,48
  • Průměrná čtenost 2036x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš", ...a také Danajka.  Psát mi můžete na ohlasynablogdanajka@seznam.cz             Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy