Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Hm... někdy vyčíslím, kolik a za kolik nám Meggie sežrala ponožek. Zásadně pozře jednu z páru - jdu někam koupit dvacatero stejných fuseklí!

0 0
možnosti
Foto

Na to je dobrý kupovat všechny ponožky stejné...;-D

0 0
možnosti
Foto

R^ :-) a zdravím! My teď už jen vzpomínáme, jak naše Fridule zlobila. Zatím nástupkyni nemá...

1 0
možnosti
Foto

Jo a Réza je moc hezká...

1 0
možnosti
JB

Kombinace za všechny prachy - hluchý francouzský buldoček, který do jednoho roku věku neměl zrovna na růžích ustláno. Pak najednou má u nás vše, teplý pelíšek, denně svou misku jídla, může vyhnat Astu a může sníst i její jídlo... Bohužel, nedokážeme mu vysvětlit, že ta miska bude plná skutečně vždy, že není nutné dělat si zásoby, ani terorizovat Astinku, která mu už 3 roky trpělivě nahazuje sluch, a dělá mu " vodícího psa" po našem rozlehlém pozemku. Nevadí, Bobík miluje nás, miluje i Astinku, když není u misky, společně vytvářejí údernou demoliční četu, a my se nemáme čas nudit.V

3 0
možnosti
Foto

:-)Měl kliku, že vás našel...

0 0
možnosti
Foto

Stáří je vůl i pro lidi, my nezahrabáváme, ale stále něco hledáme. Také osočujeme ostatní, že nám berou věci. Děvče, hezké sny!:-):-)

2 0
možnosti
Foto

jj, znám velmi dobře...Dobrou, Horste!:-)V

0 0
možnosti
PC

Nas prvni pes (nalezenec jako osmimesicni, asi se nejakou toulal, hubenej, spinavej) si zasadne schovaval jidlo pod trubky od topeni pod dvouluzkem. Parada, hlavne v zime. My jsme po cuchu nesli, ale lezli po brise :o)

2 0
možnosti
Foto

J35a25n 58A56n47d21r34l69e

19. 1. 2015 22:23

Je to hodny pes a asi ma opravdu ted nadbytek stravy, protože naposled mi dokonce daroval(a) tez pekny kousek do botky na rozloučenou... kachni prdelku v poradku vratim priste, Rezo, jo? V:-)

2 0
možnosti
Foto

Toho druhého biskupa můžeš dostat i příště, dosud ho nesežrala. Našla jsem ji pod předložkou v koupelně;-(

1 0
možnosti
Foto

Myslela jsem, že když otevřu blogy, vybafne na mě jen samý islám... A hle, příjemné překvapení, příjemné počtení, příjemné bude mé usínání. Budu myslet na Rézinku, aby ještě hodně dnů s Vámi pobyla. Německý ovčák?

6 0
možnosti
  • Počet článků 629
  • Celková karma 32,18
  • Průměrná čtenost 2036x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš", ...a také Danajka.  Psát mi můžete na ohlasynablogdanajka@seznam.cz             Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy