Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Uříznutí evokuje buď mastektomii (kde psychoterapie rozhodně nepomůže coby místo zákroku) nebo sadistického vraha. Zmenšili, zvětšili, změnili. Jenže to by nebylo tak úderné, že? Vybrala jste si dost špatný příklad. Zmenšení prsou vede k velké radosti, samozřejmě, kdo trpí kvůli nadměrnému poprsí, uleví se mu. Přijímat za každou cenu jsem jaká jsem a jsem originál, nic neměnit je sice fajn, ale všeho s mírou. Není plastická operace jako operace a vy vše házíte do jednoho pytle, ignorantsky z pozice pavlačové báby dáte článku divný název a pak byste vše řešila psychoterapií. Když ono není vše stejné, někdo si nechá udělat nový nos, protože se mu dostává posměchu, někdo si nechá udělat nová prsa, větší, protože si to přeje partner nebo to vyžaduje složitá  kariéra pornoherečky či české "modelky", někdo si nechá udělat vaginoplastiku, někdo si nechá zmenšit prsa. Jenže to vše není na stejné úrovni, váš článek je strašně povrchní a jednoduchý, na vše jednoduché řešení, takové matějskovské, velká slova a kde nic, tu nic.

10 0
možnosti

Nadpis, který naprosto nekoresponduje s obsahem blogu.Rv Ale přitáhne, o tom Vám asi šlo, že?

7 0
možnosti
Foto

Paní Dianová, jestliže napíšete tak  d.e.b.i.l.n.í.  článek, navíc ještě s tak  d.e.b.i.l.n.í.m. nadpisem, musíte počítat s tím, že se Vám pod tím rozvine jakás takás diskuse.

Že se v tom přímo vyžíváte, je Vaše věc. Přeji Vám to a vůbec Vám to nezazlívám.

Ale proč pak mažete příspěvky? To je nemůžete rozdýchat?

P.S.: A udělejte si u mne čárku. Za ten název. Jsem zatím druhá. To jste fakt nepochopila, že diskutéři dělají jakoby nic? Ano, přiznávám, že jsem se k tomu dostala také kvůli nadpisu. Snažím se jinak Vašim článkům vyhýbat. Nadpis mne opravdu upoutal: "Uřízli mi prsa a konečně jsem šťastná". Mám v rodině a ve svém okolí několik žen, které toto podstoupily. A víte proč? Mají rakovinu, mají rakovinu prsu.

7 0
možnosti
Foto

Vyhýbejte se lépe! Zatím vám to moc nejde, jste v každé mojí diskusi...:-P

0 5
možnosti
Foto

ad diskuse....mezi Pavlem a Adélou raší láska....ináč si to špičkování neumím vysvětlit. Světu mír a slunce v dušiR^;-D

4 0
možnosti
Foto

františkem.....nevím proč jsem z něj udělal pavla.....eš on maj hed;-)

3 0
možnosti
Foto

my chlapy tohle téma posoudit neumíme....řežeme jen zřídka....dle mailových nabídek operací tipuji, že spíš nastavujeme.;-D

1 0
možnosti
Foto

Já si myslím, že řešíš spíše  estetickou otázku, ale asi jde více o otázku zdravotní. Moje jedna příbuzná měla "kozy jako vozy" a dala by pravou ruku, kdyby jí tehdy někdo pomohl od bolesti zad, kterou strašně trpěla. Nechtěj vědět, kam by poslala někoho, kdo by na ni šel s psychologem... :-)Není každá plastika prsou odsouzeníhodná.;-)

8 0
možnosti
Foto

Však každou taky neodsuzuju...:-)

0 1
možnosti
Foto

"Možná bych při plánování změn byla lékařem počmáraná od hlavy až k patě."

Těžko říct, ono než pořád opravovat a přestavovat starou barabiznu je kolikrát lepší to prostě zbourat a postavit něco novýho.

8 1
možnosti

Napadlo mě, jestli je hlavním problémem velkých prsou posunutí těžiště těla příliš dopředu, jestli by se to nedalo kompenzovat našitím stejně velkých umělých prsou na záda?

7 0
možnosti
Foto

No já nevím. Já mít velká prsa, tak bych možná o chirurgickém zákroku uvažoval taky. Měl bych strach že mně převážej, když se nakloním přes okraj střechy. Pochybuji, že by mi s tím nějak pomohl nějakej psycholog.;-)

8 0
možnosti
Foto

A proto nelezu na střechu!:-)

2 2
možnosti

Moji kamaradce odstranilo zmenseni nader chronicke bolesti zad. To by zadna psychoterapie nedokazala.

9 0
možnosti
  • Počet článků 629
  • Celková karma 32,42
  • Průměrná čtenost 2036x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš", ...a také Danajka.  Psát mi můžete na ohlasynablogdanajka@seznam.cz             Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy