Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Konečně rozumný blog s nadpisem:-)Rodička mi pravila- Ihned, její kontrola. Zda mám řádný počet. Končetin, prstů. Vše v pořádku. Ba, i střední noha byla! Otec veselý z následníka - následný anatomický učitel> Brzy jsem pochopil nesporné výhody. Volně si ulevovat i mířit směr! Vážně, cením si dodnes ... !

Později úžas, další vymoženosti. Zejména na studiích. Objevil jsem vlastní tělo! Já nevěda. Do jaké krčmy jej přemístit. Na jakou spolužačku položit? Střední noha se docela osvědčila. I jako mladému mistrovi provozu, v textilní fabrice - Karnola Krnov. "Přes den s nitkou, večer s Jitkou". Heslo mužů, textiláků. Zejména noční směny - skutečně pouze pro dospělé. Klasika promítání po 22:00 hod ...

No a tak to šlo dále. 2 dcery, jako samovýroba domácího kutila. Nástup věku, jako proměna hodnot. Klasika, láska prochází žaludkem. Zmoudřel jsem. Na případné ataky ženy jsem připraven. Z dřívějška odpozoroval jsem - I mne bolí hlava, v práci bylo rušno. Inovoval jsem - Pojal nová hesla. Jo,jo - "V mládí erotik? - Na stáří prostatik. Velké břicho? Pod ním ticho". Ticho, klid léčí ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Krásný příspěvek, děkuju:-)

1 0
možnosti
Foto

Ještě, že si děláte legraci.

Nebo takoví Hanušové opravdu existují?

2 0
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 33,24
  • Průměrná čtenost 2040x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš", ...a také Danajka.  Psát mi můžete na ohlasynablogdanajka@seznam.cz             Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy