Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Dnes už, bohužel, skoro typický obraz našeho školství, které (vždycky tomu tak bylo) je zrcadlem celé společnosti.

Karma R^R^

2 1
možnosti
Foto

ŽE vy jste to nečetla? Státní škola na pohodu, soukromá naprostý úlet...

0 0
možnosti

R^

No, jo, nu, žijeme v divné společnosti! Díky našemu levicovému prostředí chybí odpovědnost ředitele, odpovědnost učitele, ale i někdy odpovědnost rodiče. Co s tím? To je v naší zemi neřešitelné, pokud nebudeme vyžadovat svobodné rozhodování a odpovědnost za své rozhodnutí!

:-)

1 0
možnosti
Foto

Já myslím, že tady je tomu naopak. Člověk si říká, co může být svobodnější a pravicovější, než je soukromá škola? Omyl. Soukromé škole stačí bohatý sponzor a veškeré ideály a spravedlnost jsou v čudu. Je to hrozný.

3 0
možnosti
Foto

Škoda, že se toho nechytil žádný režisér, byla by z toho úspěšná komedie. Na konci s upozorněním, PODLE SKUTEČNÉ UDÁLOSTI. Možná by se o to poté konečně začal někdo zajímat. Dobře popsané, IvkoR^

1 0
možnosti
LD

Paní Eva měla vše natočit na kameru, nahrát na YouTube a jiné videoportaly a odkazy přeposlat do bulváru a komerčních televizi. Na takovéto zvěrstva jsou tyto škvary dobré. Jinak případy, kdy rodiče sponzoruji školu jsou jako mor. Je jich jako hub po dešti. A přitom je to činnost na hraně nebo i za hranou. Když nejsou zverejneni na webu jako oficiální sponzori, ani jejich peníze nejsou zauctovany v účetnictví školy, tak se jedná o prachsprostou korupci.

2 0
možnosti
AL
ND

Já bych dítě vzala ze školy hned poté co bych viděla Radecka skákat po jeho břiše...

0 0
možnosti
Foto

Matky dětí, vyžadujících nějakou spec. péči mívají určité obavy, které jim brání opustit/ změnit školu. A děti s ADHD/SPU nebývají vítání většinou nikde...

1 0
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 33,42
  • Průměrná čtenost 2040x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš", ...a také Danajka.  Psát mi můžete na ohlasynablogdanajka@seznam.cz             Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy