Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Problém je v tom, že mnoho lidí si plete dobrotu s blbostí, laskavost zaměňují za slabost. Žádné pomoci neváží, považují ji za samozřejmost. Jednou řeknete "ne", už jste špatní a vše dobré, co jste dřív udělali, je zapomenuto. Tak to v životě je.

2 0
možnosti
Foto

I já jsem hodná rovná se blbá... Těžký život....:-)R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

To nás ještě čekají pěkné věci...;-(:-)

0 0
možnosti
Foto

Mám osobní zkušenost, jsem BLB!!R^R^ A VŮL v jednom...

0 0
možnosti
Foto

Ivi, lidé se dělí na tažné a chovné. Pokud se člověk narodil jako tažný, bude volem celý život. Nebo minimálně do doby - nalož volovi dokud táhne :-) Tož stále jsem sice tažná, ale začínám chápat význam rčení - dobrého pomálu. Tedy minimálně ubrat z intenzity.R^

1 0
možnosti
Foto

No tos mě potěšila...;-(:-)

1 0
možnosti
Foto

Také s tím zápasím. Mluvíte mi z duše.R^

1 0
možnosti
Foto

A jak se zápas vyvíjí?:-)

0 0
možnosti

HezkéR^ Někdy se těžko rozpoznává hranici mezi tím, kdy člověk je dobrákem, a kdy již ho využívají. Ale asi by se měl každý snažit pomáhat druhým a dle možností dělat dobro. I když to někdy bolí.

1 0
možnosti

P31e36t38r 69S73k54á55c12e21l

19. 3. 2017 22:27

Což mně připomíná vtip..... U branky přepychové vily zazvoní žebrák, panička vyjde k němu v županu a vyjede na něj: "Snad nejdete o něco žebrat"? On: "Né paničko, já Vás přišel požádat o ruku"!

Vážně - nejkrásnější zážitky jsou takové, když je na situaci člověk připraven. A zaskočí druhou stranu. Na štědrý den v roce 1990 v 18.00 hod. někdo u našich dveří zazvonil. Protože nebyla ještě taková síť čerpacích stanic a otevírací doba byla nanic, vzal jsem ke dveřím plastovou dvoulitrovou láhev s benzínem. Po otevření jsem ji té bytosti podal s větou obsahující údaj o částce peněz (tehdy 20,- Kč). Pouze se divila, jak to vím, že jde žádat o benzín.

Pokud někdo neví, proč odbíhám od tématu - nikdy nevíme, co a kolik tomu druhému dlužíme. A hlavně, jak se nám to vrátí. A "ono" se vše vrací, vše co vysíláme. Nevěřte mně to, ověřte si to. Jak pravil klasik:

Žijpodle svojí víry. Dělej to, co ti radí srdce. To cochceš...Lidský život je divadelní představení, které se hrajebez předchozích zkoušek. Zpívej, směj se, tancuj, měj rád ažij intenzívně každý okamžik tvého života...dříve, nežspadne opona a hra skončí bez potlesku. » Charlie Chaplin.

2 0
možnosti
Foto

Celý život se učím říkat NE. A světe div se, život mě to alespoň trochu naučil nebo....že by to byl pud sebezáchovy?R^:-)

1 0
možnosti
Foto

J91a29n 16A84n98d96r37l18e

19. 3. 2017 19:52

to takhle jeden zazvoni v nouzi u cizích dveri a Ivanka otevre: "Dobry den pani, prosimvas, nemela byste trosku vody, vite, ja mam hlad, ze bych u vas prespal."

R^V;-)

3 0
možnosti
Foto

Jojo, to byla tenkrát žízeň, co!:-P

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS