Diskuse

V Sýrii řežou hlavy. Už asi deset let. Ne. Dvacet. Sto!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I10v36a63n 97M91i50n95á15ř

18. 10. 2016 16:06

Stačí jen občas v TV sledovat několika minutovou upoutávkou programů. Převažují výhradně násilné scény s nezbytným střílením ! Lidský život, jakoby měl pouhou "spotřební" hodnotu a koncentrace násilí - již nikoho neudivuje ! Nikdo nedokáže odhadnout, jaké devastující ůčinky mohou mít tyto nesmyslné ukázky brutality a zla na - mnohem křehčí psychiku dětí - oproti dospělým ! Noční běsi mohou být ještě tím nejmenším !

1 0
možnosti

A ty deti to o tech hlavach rikaly utrapene nebo se pri tom smaly? Ja si docela dobre vybavuju sve obdobi ve skolce a verte mi, ze deti hruzy valky vnimaji jako nejake virtualni cosi (pokud ji skutecne nezaziji) a veskerou tragedii z toho delate az vy. Ctyrlete dite vubec neni schopno si nic takoveho predstavit a to ani kdyz vidi nejake zabery v TV. Takove zabery negativni vliv na deti maji, ale az ty mnohem starsi.

2 0
možnosti
Foto

Nechci Vám brát iluse, ale byly z toho velmi špatné, resp. ty, které to osobně zkoukly.

0 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

Když jim to nedochází samo...:-( Dík

0 0
možnosti

To je síla a smutek zároveň, co ty děti musí asi poslouchat doma.. :-/

1 0
možnosti
Foto

Ivi, souhlas , naprostý R^

2 0
možnosti
Foto

To by byla nádhera, Ivano... Tobě gratulace za in-úvahu!

0 0
možnosti
Foto

Ale zvaž své vysvětlování reality. Lhát se nemá... Ty děti neuchráníš...

2 0
možnosti

Školkový věk je skutečně věkem pohádek a děti v tomto věku by opravdu nemusely vidět všechno. Nicméně když už to jejich rodiče dopustí, nemělo by se jim lhát, ale přiměřeně věku jim to vysvětlit, od toho jste snad pedagog. Když jim teď nakecáte nesmysly, nebudou vám věřit vůbec nic.

Mimochodem podříznutí a upečení uchystané na Jeníčkovi a Mařence a následné uhoření zaživa, které proběhlo na ježibabě v Perníkové chaloupce, taky není nic pěkného.

5 0
možnosti
Foto

To se nedá vysvětlit bez následků

1 5
možnosti
Foto

Paní Ivanko, dala jsem Vám s ř čistým svědomím karmu... O těchto věcech by se s rodiči mluvit mělo. Máme pět vnuků, jeden z nich byl v dětství tak přecitlivělý, že se odmítal na drastické scény nebo válečné filmy, dívat. Jeden z nic již ve čtyřech letech "honil" Bin Ládina...Děti jsou zvídavé - i zvědavé radi napodobují dospělé. ... Našeho malého synka kdysi rozplakalo, že "sluníčko vypilo šťěňátkovi vodu" v kresleném filmu Zdeňka . Milera. Naší povinností je děti chránit.VR^

2 2
možnosti
Foto

Děkuju. paní Mirko, mám stejný názor:-)

0 0
možnosti

L85i44b33o38r 98V44a45n89ě74k

17. 10. 2016 23:40

Někdy mám v analogii s předmětem blogu dojem, že jsme pro naše media a politiky něco jako děti - a tak se snaží nám o uřezaných hlavách také raději nic neříkat.

4 0
možnosti
Foto

To nevím, ale děti by se fakt neměly tímhle tématem zabývat...Si myslím já...

1 1
možnosti