Ivana Dianová

Sexuální maniak a sexuální štvanec aneb Orgasmy aspoň dva

28. 01. 2017 22:18:34
"Tak jakej je?" vyptávaly se kolegyně dychtivě. Nasadila jsem pohoršený výraz. "To se neříká, snad!" Pak jsem neodolala a zvedla ruce do výšky. Dramaticky jsem odpočítávala jednotlivé prsty. "Osmkrát?" vydechla jedna z holek.

Poprvé jsme byli spolu. Náš první společný víkend! Chtěli jsme se pořádně užít. Děti jsem vypravila na návštěvu k babičce. Vygruntovala byt i sebe. Kadeřnice a tak. Luxusní noční košile. Líbezný sprchový gel. Těšila jsem se. Taky jsem se trochu bála? Nemohu to vyloučit. Ta pauza, kdy jsem po rozvodu s nikým nebyla, byla docela dlouhá. Umím to ještě? Po takové době? Jaké to bude?

Taky si dal záležet. Na růžích, které mi přinesl, na vínu, na sobě jakbysmet: vzrušující lehounký parfém, hladce oholený, panenky pozoruhodně rozzářených očí rozšířené; buďto si něčeho šlehnul nebo už je vzrušený, pomyslela jsem si mírně cynicky, mírně s obavami. Když se ke mně s neuvěřitelně šťastným výrazem blížil, měl pohled jako Majka z Gurunu.

Byla to ta druhá varianta. Vzrušení. Obrovské. Nádherné. Naivně se mi ulevilo Bude to krásné, tušila jsem. První polibek padl přesně v osm hodin, zaznamenala jsem posledními zbytky vědomí budík na stolku. Bylo to krásné a nekonečné...doslova. Po druhém milování, které přišlo vzápětí po prvním, jsem prakticky omdlévala rozkoší, štěstím.....a únavou. V jeho huňaté náruči se mi budu krásně spát až do rána! Blaženě jsem se zavrtávala na hruď až pod bradu svého milého.

V půl jedenácté jsem byla probuzena dalším naléhavým polibkem. Automaticky jsem ho pohladila a chystala se spát dál. To jsem se ale spletla! Jemné, ale neodbytné ruce, pak se přidala ústa na celém těle...Bože, to tak neklidně spí? Napadlo mě stupidně. Ale ne, kdepak spánek! Už jsem se rozloučila se spánkem a smířila se s realitou. Budeme se milovat po třetí! V tu chvíli mi to už nebylo vůbec proti mysli, naopak...Při čtvrtém náruživém sexuálním ataku, ano, ataku(!) jsem už sotva držela víčka nahoře. Pravdou je, že před jejich spadnutím mě chránila obava, co bude dál. Už jsem počítala s tím, že radši dnes nebudu spát: ten člověk zjevně není zdráv!

Byl zdráv jak rybka, bez obav. Na rozdíl ode mne. Po osmém milování už k ránu jsem byla ochraptělá jako bych celou noc fandila Spartě. Z postele jsem vylezla takřka po čtyřech a zdálo se, že tímto stylem půjdu i v pondělí do práce . "Už musíš?" zavrněl rozkošnicky a natáhl ke mně ruku. "Jojo," vytrhla jsem mu svou noční košili a mířila do koupelny. V životě jsem nebyla tak vyčerpaná. Ani po porodu ne. Ani když jsem měla otřes mozku. Ani když jsem tahala cihly do akumulaček po schodech, Nikdy! Já snad umřu...

Jdeme přece na tu procházku, ne?" "No jo, vlastně!" znovu se rozzářil. " Máš ráda sex v přírodě?" "Myslíš třeba na Vyšehradě?" neodolala jsem. Představa, jak mnou mlátí někde o mez nad rotundou, mě okouzlovala. Je pravda, že hlavně její absurditou a nesplnitelností. Tedy domnělou.... Z toho jsem byla vyvedena velmi rychle. "To si nikdo ani nevšimne!" pravil chlácholivě.

Procházka byla krásná, přestože jsme se jenom drželi za ruce. Víceméně, tedy. Nádherný chlap, chytrej vtipnej člověk a všechno to, po čem jsem kdy u muže toužila. Panebože, mám ho pustit dál jenom pro pár probdělých nocí? Tohle zas tak často po světě neběhá...."Tos měl velkej hlad, co," pronesla jsem laškovně. Pobaveně vzhlédl. " Tak měl, ale to já mívám pořád!" Dramaticky se zadíval do křoví nad vyhlídkou. Zhrozila jsem se, až jsem mimovolně zasyčela. "Já to mám rád každej den," pravil nenuceně. Bylo vidět, že to myslí vážně. "Pokaždý osmkrát za sebou?" zašeptala jsem zničeně. (Pouštím dál, bylo mi jasné.) "To ne, dvakrát stačí, přinejhorším," uklidňoval mě...Moc se mu to nepodařio.

Měla jsem toho plnou hlavu ještě v útulné hospůdce před bránou. Nad grilovaným mečounem jsem mohla předstírat, že hledám kosti. Ve skutečnosti jsem ale horečnatě přemýšlela, co dál. Takhle nádherného chlapa nechat jít je zločin. Snad to nějak časem ukočíruju. Jestli ovšem ne, tak celý můj příští život bude jedna velká soulož, to mi bylo bolestně jasné. Při té představě jsem si málem nacpala do pusy i ocasní ploutev.

Nechám se doprovodit dolů na zastávku. A než tam dojdeme, rozhodnu se. Buď se mnou nastoupí do trojky a pojedeme k nám- vstříc dalším orgasmům, nebo si pojede po svých. Uvidíme.

Zastávka se topila v odpoledním slunci a křiku racků. Muž vytáhl z kapsy kousek chleba, co mu zbyl od mečouních hodů. Maniak a ještě hlad, co si bere v hospodě jídlo na cestu, pomyslela jsem si zdrceně. Opodál šmajdala stará opelichaná kachna. "Tak pojď, pojď, hele, co pro tebe mám," krmil opeřenou důchodkyni a něžně na ni žvatlal. Zjihla jsem víc než ona, a to jsem ještě nevěděla, že v druhé kapse má v ubrousku voňavou rybí kůži pro mého psa...

V dálce jsem zahlédla přijíždět trojku. Kachna vděčně polykala chleba. "Tak je to tady," oznámila jsem odhodlaně skoro veselým tónem," jedeme?"

Autor: Ivana Dianová | karma: 39.14 | přečteno: 3345 ×
Poslední články autora