Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IL

I94v32a63n46a 26L91a44n95c61e

30. 4. 2023 11:24

Milá jmenovkyně, vy víte, že vás hrozně ráda čtu, ale tento blog... Vím, že bych měla mlčet, ale nedá mi to.

Ant--ifa je sdružení, které v USA i v Evropě napadala lidi, pálila auta a dobývala se do obchodů, mají masky už před co-vi-dem, aby je nebylo poznat. Protesty je jejich heslo. Proto se divím, že vaše dcera nosí mikinu od Ant--ify, vůbec že to v ČR prochází, protože pokud tato skupina něco propaguje, tak propaguje násilí, jak se vlastně můžete dočíst i na té mikině.

Každý ras--is--mus je špatný, nezáleží na bar-vě ků--žeee. A ta mikina v podstatě mluví o tom, jak skončila bí-lá nad-řazenost... Jsem překvapena, takovou mikinu si může vzít, až půjde protestovat, ale ne do školy, která by měla být naprosto neutrální.

Vidím to možná až moc surově, říkáte si dítě... ale s těmi se manipuluje nejlépe. Proto u nás se nenosí žádné propagační trika apod., nevíte, kdo na vás vystřelí, už vůbec ne ve škole, možnáv nějakém ghetu, kde jsu všichni stejného názoru?

Syn mi kdysi řekl, že i on v mládí "laškoval" s an-ti-fou, ale rychle ho to přešlo, když zjistil, napsala bych to, ale asi by to neprošlo... kdo oni jsou, protože něco jiného propagují a něco jiného dělají...

Nezlobte se, že jsem to musela napsat..

1 0
možnosti
Foto

Ivanko, díky za komentář. Košile už nežije, zabila jsem ji téhož dne, kdy jsem ji spatřila

0 0
možnosti
Foto

Připrav se, přijdou: barevné vlasy, osmerou náušnic, šortky do půli zadku, výstřihy po pás, piercing a tetování.

1 0
možnosti
Foto

Aby se vám nestalo to, co mně, Ivanko. Byla jsem na nákupech. Dcera chtěla vidět, co jsem si koupila a pak praví: "Mami, to je jako bych na nákupech byla já." Podívám se na to a fakt. Černé volné kapsáče, hnědá oversize klokanka, černá kšiltovka, černé přiléhavé tílečko. Minulý týden jsem samu sebe překvapila, když jsem upřednostila Yzomadiase a Niktenda před Horkýže Slíže a teď toto.

1 0
možnosti
Foto

Ivano, dcera se k těm šatům a sukním za pár let vrátí.

1 0
možnosti
JM

J29a91n 63M71a30r16e27k

29. 4. 2023 1:20

Milá staromodní matko, nezoufejte...tím prochází každá generace a KAŽDÁ generace z toho vyroste...nakonec tehdy, když si tu modu bude muset platit sama.

Já vyrůstal na přelomu čtyřicátých a padesátých let.Tehdy veškerý textil byl na t.zv. body. Sáčko muselo být do flášky...t.zn. Vycpávky z ramenou ke krku, místo knoflíků bud olivky a nebo dokonce malé visací zámečky. Kalhoty 'rorury'...kde se dole musel našít zip, aby se daly navlíct, záložky na kalhotech min. 10 cm. účes. Eman nebo 'Havel' Aby ten Eman držel...protože tehdy nebyly laky na vlasy, česaly se hřebene namočeným do cukrové vody.. Ta katastrofa, když začalo pršet. To se slizoval cukr z tváří a po dešti vše ztvrdlo. Boty 'mad'ary' se zdvojenou podrážkou a obšité barevnou bužírkou, mladíkům se říkalo 'Páskové' dokonce o tom vyšla malá brožurka 'PÁSEK', (v roce 1956) kde se rozlišoval Pásek královský, pásek klandrák a pásek podpodiový. A pak to přešlo a přišli Máničky, Bítníci a dnes nosí mádež rozdrbané džínsy...čím rozdrbanější tím víc cool....zkrátka každá doba blbne na kvadrát....

4 0
možnosti
Foto

Děkuju za zajímavý komentář, pane Marku.

0 0
možnosti
ES

Oceňuji originalitu.

1 0
možnosti
Foto

Obrňte se Ivi, vyhrát nemáte šanci. Smiřte se s tím, že ničemu nerozumíte a buďte ráda, že Vám to dcera řekne, některé na rodiče vůbec nemluví.

Vašek

3 0
možnosti
Foto

No jo, já vím, ale...víte, jak by jí ty šaty a sukně slušely?

1 0
možnosti
Foto

Dočkám. Pak se k ní připojí i Vivina, a bude to komplet! Ještě že Ťapka nosí furt ten samý kožich!

1 0
možnosti
Foto

ivi, musíš to skousnout a dovolit jí, aby byla cool a in. I když jsme měli režimem mnohem omezenější možnosti, všichni jsme byli v mládí takoví, jen si vzpomeň. Nezapomenu na dávná slova své maminky, když jednou rezignovaně prohlásila: "Potrhané ti dovolím, ale špinavé už ne"

2 0
možnosti
Foto

Koušu, milý Jene, ale polykám to ztěžka...

2 0
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 33,42
  • Průměrná čtenost 2040x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš", ...a také Danajka.  Psát mi můžete na ohlasynablogdanajka@seznam.cz             Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy