Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ani naše Fabie už není žádná mladá dáma. Ale má svůj pokojík u domu a pěkně si v něm lebedí, pokud ovšem někam s námi nevyráží. Ví, že ji máme rádi a nikam ji odeslat nechceme. Leda tak na prohlídku na STK.;-):-)

0 0
možnosti

I14v54a 72M44a36r49k43o79v81á

30. 7. 2022 13:03

Stará láska nerezaví:-)R^

2 0
možnosti
Foto

Tak tahle zrovna rezaví, a dost....;-DR^

1 0
možnosti

I91v91a46n84a 44L46a41n92c31e

30. 7. 2022 11:14

Jakmile se autu něco rozbije už vykřikuju: Jdeš do šrotu. Kupujeme nové auto... Manžel mě musí krotit. Stejná situace byla před několika týdny s kufrem, který jsme otevřeli a už nezavřeli. Domů jsme jeli zadrátovaný, náš kufr byl zdrátovaný. Jen, co auto přijelo do garáže, kufr otevřel svoji tlamu dokořán a opět stejná situace. Tlemící kufr. Naštěstí to byla vada prý od výrobce, takže oprava nás nic nestála a a ustkutečnila se rychle. Potom jsem přišla k autu s prosíkem: nikam tě nedáme, jezdíš hezky, nežereš moc...

2 0
možnosti

Věnuji tichou vzpomínku Fanóšovi. Zaslouží si ji. Vždy mně pomohl, když jsem potřebovala a té radosti na cestách!!! Vzpomínají i hasiči, kterým na konci svého života stál modelem při záchraně cestujících po autohavárii. Fanóš bylo láskyplné jméno pro Škodu Favorit. Rozumím Vám, paní Ivano. :-)R^

3 0
možnosti
Foto

Čest jeho památce! Dám to přečíst Hubíkovi!V

1 0
možnosti
Foto

Jo, finanční a citová hodnota často nebývá to samé, nejen u aut :-)

5 0
možnosti
Foto

Ivčo, tak jako pes je i auťák příslušník rodiny, i když někdy žere mnohem víc. Hezky jsi to napsalaR^ je z toho opravdu cítit láska:-) Povedený víkend celému vašemu seskupení!!

4 0
možnosti
Foto

Ty mi rozumíš, viď! V

0 0
možnosti
Foto

My, co měníme auto co tři roky, se při čtení blogu jen shovívavě usmíváme.;-D

1 0
možnosti

Pak jste nepoznala, co je láska.V;-)

1 0
možnosti
Foto

Ten Hubert už objel zeměkouli tak 15x co?

No má drahá má 25 let staré Polo a všichni se jí smějí, že by to už měla dát pryč, ale když měl vloni její bratr a syn problémy se svými daleko novějšími auty, tak to byli hned u nás a s povděkem si ho na pár týdnů půjčili. Je teda pravda, že má najeto poctivých 96 tisíc a krom drobností pořád vypadá jak nové.

1 0
možnosti
Foto

R^Nevim, jaka jsou kriteria pro to, aby se dal tenhle clen rodiny prohlasit za oficialniho veterana, ale to vubec nevadi, ve Tvych ocich uz jim davno je. Tak at Ti stale pekne beha:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 33,49
  • Průměrná čtenost 2040x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš", ...a také Danajka.  Psát mi můžete na ohlasynablogdanajka@seznam.cz             Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy