Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

peeeeeeeeeeeeeknyyyyyyyyyyyyyy!

1 0
možnosti
PL

Člověk se u toho nachodí než zjistí, v které prodejně chápou ten zákaz lépe než v jinéR^

2 0
možnosti
PV

P70a69v33e27l 75V76é95b72r

8. 2. 2021 6:30

Problém je v tom, že zákazy, příkazy a omezení jsou našim moudrými makajícími hodnoceny ne podle skutečné účinnosti na přenos viru, ale podle nepříjemnosti, podle hesla "účinný lék je trpký, nebo hořký".

0 0
možnosti
JB

Problémem nejsou ani tak nesmyslné zakazy, s tím si u nás dokážeme snadno poradit. Problém je "uvědomělý občan", postaru práskač nebo bonzák, často člen jedné koblihové sekty který neustále hlásí co by se kde mohlo porušovat.

4 0
možnosti
MN

Souhlasím. A to jsem jinak "koronaopatrný", nosím poctivě roušku, nerebeluji proti opatřením jejich trucnedodržováním (spočítám to Babišovi a jeho vládě neschopů u voleb). Ale některá opatření už jsou vážně přes čáru. Například zavřením těch malých prodejen obuvi, kde dojde za den max. 20 zákazníků.

9 0
možnosti
Foto

Kdo má dětskou velikost, má výhodu.;-D

1 0
možnosti
Foto

Cožpak o to- boty a ponožky bych pro sebe v dětském pořídila. Moje známé mají děti třeba s číslem 47 a potřebují nutně nové obutí.;-D

0 0
možnosti
Foto

Právě se chytám objednat si kalhotky, protože k nám na venkov ta vyhláška o prádle asi ještě nedorazila. ;-D

0 0
možnosti
Foto

:-)to si užiješ překvápko

0 0
možnosti
PB

;-D Oceňuji vtipnost příspěvku, ale ponožky patří mezi spodní prádlo a to se smí od půlky ledna prodávat. Alespoň je normálně ve Sportisimu nakupujeme, a obchod to nemaskuje za dětskou velikost, prostě jsou přístupné všechny velikosti (manžel 45) ;-)

0 0
možnosti
Foto

Tak tady v prádlárně je jenom ;-Dokénko, kterým mi paní prodavačka podala podprdu..

0 0
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 33,24
  • Průměrná čtenost 2040x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš", ...a také Danajka.  Psát mi můžete na ohlasynablogdanajka@seznam.cz             Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy