Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Autorko, já si dala práci a našla si informace přímo od té matky. Vy jste čerpala z Blesku, kde se spolehlivé informace najdou těžko. Myslím, že to je důvod, proč máme na onu kauzu každá jiný názor. Tož tak.

0 1
možnosti
DP

No, takže aby to bylo spravedlivé, bylo by třeba i informací od toho lékaře. Hodila by se i svědectví lidí, kteří byli incidentu přítomni.

6 0
možnosti
MS

Vy a paní Šichtařová jste trefili problém, který je komplikovanější, než se zdá.

Na jednu stranu jsou v ČR pacienti jako paní Szlauerová, kvůli kterým naši doktoři a zdravotní sestry zdrhají pryč do zahraničí a v ČR pak zůstane "zbytek", který je neempatický, vyhořelý, nebo jen arogantní. Víte jaký je jenom problém zaregistrovat se u zubaře, pokud původní odejde do důchodu? Jenom náš podnik řeší s kým uzavře smlouvu na podnikové preventivní prohlídky, protože je nedostatek obvoďáků v kraji. Paní Szlauerová by mohla vystudovat medicínu a doplnit chybějící řady, pokud je dle ní taková katastrofa s lékařskou péčí, nebo zkusit zdravotní péči na Slovensku, které je geograficky a kulturně s námi nejblíže. Pak by rychle pochopila, co tady psala.

Na stranu druhou i vyhořelý lékař nemá právo na takové chování. V dnešní době je každá práce na palici, protože jsme se jako společnost dostali do fáze, kde každý zná jen svoje práva a povinnosti ignoruje. Každý se dovolává plnění zákonů a přitom jiné vědomě, nebo nevědomě porušuje.

3 1
možnosti
TT

Sekta uctívačů bohů v bílém je hodně nebezpečná. Vůle jejich vůdců a pomatené představy jejich vyznavačů výrazně zasahují do života nepostižených obyvatel. Rv:-P

1 0
možnosti
HM

Paní Ivano, děkuji za článek. R^V Nemám, co bych dodala.....zejména po diskusních příspěvcích pana Vodvářky.

4 0
možnosti
Foto

Sorry,předtím jsem přehlédla,že šlo o JIP.

4 0
možnosti
EK

rozumím tomu správně, že ani vám ten systém nevyhovoval, jen jste se ho prostě rozhodla překnousnout, a štve vás, když se někdo rozhodl jinak?

1 1
možnosti
Foto

R^ Ivano, dobře že jsi o tom napsala.

4 0
možnosti
JR

J80a40n 71R13á78ž

29. 3. 2018 15:21

Udělal jsem kravinu, jejíž následkem je hospitalizace v popáleninovém centru FN Brno Bohunice. Připadám si jako účastník amerického reklamního spotu na privátní nemocnici. Klinika se nachází v nově rekonstruované části, čili ležím v prostředí připomínající spíše VIP pokoj pro "kulichy" v Motole (klimatizace, polohovací postel, koupelna jako v Hiltonu) , než standard českých nemocnic, ale prý takto budou postupně renovovány všechny zdejší kliniky, takže obdobný komfort prostředí se stane standardem.

Spíše než o vybavení ale chci psát o chování všech,od lékařů, sester, sanitářek až po ukrajinskou uklízečku, které je přímo úžasné. Jak se už blíží den propuštění, tak přemýšlím o formě, jakou vyjádřit vděk, který k nim všem cítím za způsob, jakým zdejší personál své povolání vykonává. Opravdu jsou všichni skvělí jak se k popáleným pacientům chovají a zmenšují tím bolest, kterou po většinu doby léčení pociťují.

Tož asi jak bych, podle čerstvě nabyté zkušenosti, hodnotil zdravotní péči , kde dominantním faktorem je vždy oboustranný respekt pacientů a zdravotního personálu i vzájemná empatie.

21 0
možnosti
Foto

díky a přeji brzké zotaveníR^

2 0
možnosti
TH

Teda odehnat matku od nekolikatydeniho ditete , to je masakt. A kolegyni jeste nadavat, ze ji da pres drzku at vypadne. takove lekare mam rada. POlicie si zaslouzi pochvalu, jelikoz matku neodvedli, i ti ostatni lekari, kterym ta maminka nevadila.

2 14
možnosti
Foto

rušit děti na JIPce, to je masakr

14 0
možnosti
Foto

R^dnes bez smajlíku. Nic moc k usmívání na tom není.

1 1
možnosti
Foto

to máš pravdu, díky

0 0
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 33,42
  • Průměrná čtenost 2040x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš", ...a také Danajka.  Psát mi můžete na ohlasynablogdanajka@seznam.cz             Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy