Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Copak Trabant, me jednou vzal za odmenu kolega do letadelka (pro dva) a kdyz jsem se (uz za letu) krecovite chytil kliky svych dveri oznamil mi "moc se toho nedrz, ono se to obcas samo otevre, tak abys mi nevypadl". :-P

1 0
možnosti
Foto

Ne...8-o8-o8-o;-DTak to by bylo po mněR^

0 0
možnosti
Foto

Já jsem naopak ráda, když mě můj synek sveze, přijede pro mě kamkoli. Jezdí moc dobře.:-)

1 0
možnosti
Foto

No, snad i já se budu mít dobře...:-)

1 0
možnosti
Foto

J50a36n 39A43n24d82r59l81e

25. 2. 2015 12:26

to je porad nejakeho kritizovani od neridicky, ale copak jsi za cely svůj (dlouhy) život nepotkala alepon jednoho vopravdu dobryho ridice? 8-o urcite, jo! vzpomínej! Noooo ;-O aspoň jeden urcite byl... ;-) 

R^V

1 0
možnosti
Foto

;-DAle jo, ty jezdíš dobře...

0 0
možnosti
Foto

Těch několik lidí co jsem v řízení zdokonalil po jejich absolvování autoškoly, by ses bát nemusela. Jezdí sice svižněji, ale ne plyn brzda opakovaně pořád dokola. Také bys u nich nepoznala kdy přeřazují, pokud zavřeš oči. Ani v zatáčkách bys nelétala ze stranu na stranu. Kluka po autoškole nech zdokonalit ex závodníkem který se v autě nezabil.:-)

2 0
možnosti
Foto

Upozorňuji, to zdokonalování bylo na jejich požádání, asi pod nátlakem rodinných příslušníků, které jsem někdy vezl. Odměnou mi stačilo poděkování a že jsem se nebál so od nich nechat povozit. Toho, kdo si myslí, že po autoškole už je mistr světa, tomu neni pomoci. Vlastní chyby nepozná, sám si myslí, že on žádné nedělá, nýbrž pouze ti druzí. Jsou to machři, ale nebezpeční!

1 0
možnosti
Foto

Ale jdi:) Trochu se vyjezdí a bude to dobrý :)

3 0
možnosti
Foto

To doufám...on hlavně není do našeho rodu, tak snad...;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 33,42
  • Průměrná čtenost 2040x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš", ...a také Danajka.  Psát mi můžete na ohlasynablogdanajka@seznam.cz             Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy